Новости од индустријата

Област за воведување и примена на кутија за влечење против кражба

2020-07-28

Кутија за влечење против кражбашироко се користат во различни продавници за електронски производи за широка потрошувачка, изложби на производи, изложби, изложбени ормани за производи (примерок), електронски дигитални кабинети за производи за трговски центри, шалтери за мобилни телефони итн., вклучително и инсталации против кражба, кои можат ефикасно да ги заштитат сите видови на дигитални производи, електронски подароци како што се мобилни телефони, MP3, MP4, слушалки и други мали електронски дисплеи, како и занаетчиски подароци од висока класа. Употребата на овој производ е едноставна и не бара домаќин.

 

Накутија за влечење против кражбае ефтин и многу практичен. Има физичка функција против кражба, но нема функција за аларм на сензорот. Широко се користи во разни производи за широка потрошувачка електроника, големи продавници и големи продавници за брендови за мобилни телефони.

 

Карактеристики:кутија за влечење против кражбае лесен за ракување, предметите се прикажуваат уредно и убаво и сигурно, што гарантира безбедност на стоката и им овозможува на клиентите да ја видат стоката на прв поглед. Подобро искуство со клиентите, овозможувајќи им на клиентите да го зголемат просечното време на престој во продавницата за 3-10 пати, создавајќи повеќе чуда за продажба. Ги решава недостатоците на продажбата без шалтер, каде продажниот персонал е премногу зафатен или нетрпелив да изгуби клиенти. Намалете ги трошоците за работна сила за 50%, заштедете простор за 70%, внимавајте на трендовите на маркетингот и целосно вклучете го дизајнерскиот концепт за приказ и безбедност.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept