Вести за компанијата

Која е кутијата за повлекување против кражба што може да се повлече? Каде се користи главно?

2020-07-29

Наповлечена кутија за влечење против кражбае еден вид реквизити за приказ против кражба, кои главно се користат на отворениот изложбен штанд на малопродажната индустрија. Има карактеристики на кражба и автоматско сортирање. Широко се користи. Може да се користи за многу различни видови на стоки и автоматско сортирање со користење на различни приклучни терминали.

повлечена кутија за влечење против кражба

Најдобра Метал Интернационал копродукции, Ltd е специјализирана за производство наповлечена кутија за влечење против кражба, со многу стилови, добра рачка што може да се повлече, долг век на траење, широк опфат, погоден за различни видови производи. Нашата компанија може да дизајнира и развива различни типови кутии за преземање според потребите на различни клиенти, вклучувајќи жица и кабел, жичано јаже, најлонско јаже, итн. Специјална категорија може да постигне спречување на пожар, отпорност на висока температура и друга индустрија за специјална опрема. Добредојдовте да разговараме.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept