Вести за компанијата

Многу популарна затворена автоматска врата без удари

2020-09-21
Автоматски затворачи на врати без ударисега се многу популарни производи. Бидејќи може да им помогне на луѓето да ја затворат вратата автоматски во најголема мера, затоа не мора да се грижите дали ќе заборавите да ја затворите вратата кога ќе излезете и дали ќе ја затворите вратата по излегувањето од работа.

Наавтоматска врата без удари поблискуможе брзо да се инсталира со 3M без лепак и без дупки, инсталацијата е многу едноставна, а стапот е цврст и не го оштетува wallидот.

Наавтоматска врата без удари поблискусодржи висококвалитетно јаже од жица P12 и има положено 50.000 тестови на истегнување и тестови на поврат, што покажува дека има силна сила на истегнување. 800G сила на влечење е погодна за врати или врати со посилна сила на затворање. Леви и десни врати, дрвени и метални врати, станбени и комерцијални врати, надворешни / внатрешни затворачи на врати, противпожарни врати.

Карактеристиките наавтоматска врата без удари поблискуsвклучуваат висока отпорност на температура, отпорност на оксидација, отпорност на корозија, без 'рѓа, стабилност, отпорност на абење, отпорност на временски услови, хидрауличен притисок, тишина и уреди за исклучување на безбедноста.


Punch-free automatic door closer

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept