Новости од индустријата

Употреба на анти-кражба на сметка

2020-11-19
Бестметал е познат производител на кинески материи против кражба и снабдувачи на кинески материи против кражба. Нашата фабрика е специјализирана за производство на Pull Box, Security Tether, Display Retractor. Нашите производи се продаваат добро во САД, Велика Британија, Германија, Италија, Полска, Данска, Романија, Бразил, Франција и другите европски и американски пазари и се добро прифатени од клиенти. За да имате корист од нашите силни OEM / ODM способности и внимателни услуги, контактирајте не денес. Искрено ќе создадеме и споделиме успех со сите клиенти.


Анти-кражба на ладилник е електричен телескопски уред, главно користен за прикажување и анти-кражба во супермаркети и продавници, како што се дисплеј за електронски производи Wall-Mart и некои други прикази за дневни потреби.

Продажбата на големо против кражба, лесно се инсталира и составува, а може да се поправи со завртки или лента. Овие се апарати што можат да се повлечат со лепенка што ги поврзува примероците што ефикасно спречува да се крадат производи на изложба, супермаркет и продавници. Кабелот во кутијата за влечење им овозможува на клиентите да го земат примерокот на раце и слободно да го пробаат.


Продавачот за заштита од кражба е издржлив. Има облик на квадратна форма, постигнува убав дизајн, дебеличка и мазна кутија, исто така, предизвикува визуелно уживање, има и многу опции за должината и дијаметарот на кабелот.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept